Bröllopsfotograf i Karlskrona, Blekinge.


Söker ni en bröllopsfotograf i Karlskrona? Jag fotograferar bröllop runt om i Karlskrona och Blekinge men det går även att boka mig på andra platser.
Bröllopsfotograf i karlskrona
Bröllopsfotograf Karlskrona
Bröllopsfotograf i karlskrona

Jag fotograferar bara ett få antal bröllop varje säsong. För mig handlar det om att alltid leverera hög kvalitet och att Mina kunder ska känna sig utvalda.

Kontakta mig för prisförslag och mer information

 

Bröllopsporträtt

När ni bokar mig som er bröllopsfotograf så får ni genomtänkta porträttbilder med riktigt hög kvalitet i både bildstil, ljussättning och retusch. Innan fotodagen träffas vi och kollar fotoplatser och bollar idéer tillsammans. Jag lyssnar på er och kanske kommer med något egen fräck ide. Fotograferar oftast bröllopsporträtt med en konstnärlig känsla och levererar alltid kvalitet istället för kvantitet.

Mingelbilder och heldagar

När jag fotograferar bröllop blir jag oftast bokad att fota porträttbilder. Även om jag fotograferar mingel och hela dagar ibland så marknadsför jag mig som porträttfotograf.

Bröllopsfotograf i karlskrona

Välj rätt fotograf till ditt bröllop.

Att välja rätt fotograf till ert bröllop är viktigt, i Karlskrona finns det många olika bröllopsfotografer och det kan vara svårt att veta vem man  ska välja, jag har skrivit en guide om att välja bröllopsfotograf. Här kan ni läsa den.