Hem Fotosnack Karlskrona fotoklubb, en klubb på frammarsch.

Karlskrona fotoklubb, en klubb på frammarsch.

0

(Detta är inget samarbete och jag får inte betalt för att skriva om Karlskrona fotoklubb)

Fotograf i Karlskrona. Karlskrona fotoklubb
Izza håller studiokurs på Karlskrona fotoklubb

Nu är det över två år sen jag skrev om att jag besökte Karlskrona fotoklubb, (vill ni läsa det inlägget så finns det här (Besökte Karlskrona fotoklubb).  Mycket har hänt och jag måste säga att det är en klubb som har fått fart under vingarna, tyvärr har jag inte tillgång till statistik m.m. men kan tänka mig att de nu är uppe i 40-50st medlemmar.


Min roll dessa två åren i fotoklubben är rätt minimal, jag ser mig själv som en stödmedlem eftersom jag tycker att det är kul att det finns en aktiv fotoklubb i Karlskrona och man ska vara måna om små klubbar som denna, men jag måste bli bättre på att besöka dom på deras träffar. Innan har de alltid träffas på Tisdagar och då har jag varit på alltid varit på ”fritidsgården i Holmsjö”.

Varför du ska gå med i Karlskrona fotoklubb??

Är du fotointresserad och bor i Karlskrona eller runt om i Kommunen så tycker jag att du ska bli medlem i fotoklubben, det finns medlemmar i olika åldrar och kön, vissa är hobbyfotografer och en del jobbar som fotografer. Det finns gott om kunskap att ta sitt fotograferade till en ny nivå. Sen finns det en social bit.

Fotoklubben anordnar olika träffar och utflykter där man träffas, fikar och fotograferar. Ibland är det även olika föreläsare som pratar om olika fotorelaterade saker. nämnde jag att det fanns fika ?

Karlskrona fotoklubb och deras fotostudio

Som medlem i Karlskrona fotoklubb får man hyra deras fotostudio för kaffepengar, jag kommer inte ihåg exakt vad det är för summa men det rör sig om 50-70kr om dagen ungefär och det är ingenting. Då får man tillgång till deras fotostudio och deras utrustning. Det finns några blixtrar och lite ljusformare m.m. Fotostudion är inte superstor men den funkar bra till enklare porträtt och att lära sig grunderna i studiofotografering.

Det låter kanon, men hur blir jag medlem?

Att bli medlem i Karlskrona fotoklubb kostar 275kr per år och om du är under 20år så kostar det 150kr och man blir medlem genom att besöka klubblokalen på Skeppargatan 31 i Karlskrona under en träff eller möte. Man får gå på en träff eller möte utan medlemskap.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here