Mina tjänster

Under många år har jag gjort hemsidor, webblösningar och olika projekt till mig själv men nu är det dags att erbjuda andra mina tjänster. Behöver du eller ditt företag en hemsida, blogg eller webbutik så hjälper jag gärna er. Arbetar främst i WordPress och Woocommerce.

Hemsida i WordPress

WordPress är det ledande innehållshanteringssystemet på marknaden och är känt för sin användarvänlighet och säkerhet. Efter jag har gjort er hemsida ska ni själva kunna uppdaterade sidan med ny text och bilder utan att bry er om programkod m.m.

Webbutik med WooCommerce

WooCommerce arbetar jag med när jag bygger webbutiker,  WooCommerce är ett tillägg till WordPress som gör det enkelt för användaren att lägga in och sälja produkter med olika betallösningar och fraktalternativ.

Sökoptimering

Sökoptimering (seo) är något som blir viktigare och viktigare idag. När jag gör er hemsida hjälper jag även er med grundläggande optimering, statistikprogram och kontaktformulär.

Webbhotell och domäner

Webbhotell och domäner måste köpas och hyras separat, ett webbhotell är själva platsen där hemsidan ligger och domänen är den adressen som ni skriver in i webbläsaren, självklart kan jag hjälpa er med detta.

Priser


Vad kostar det att få en hemsida i WordPress?

Ni får alltid ett fast pris innan ni anlitar mig och det tillkommer ingen månadskostnad. I skrivande stund håller jag på att fixa en komplett prislista över mina tjänster men tills vidare får ni kontakta mig för prisförslag.

Prisexempel:
Komplett hemsida i wordpress med standard tema, en startsida, kontaktsida och en valfri sida med er text och bilder. 2,900kr (ex moms)

REFERENSER

Här under hittar ni information om några av de hemsidorna som jag har gjort eller är delaktig i. 

blekingebilder


www.blekingebilder.se

Blekingebilder.se är en webbutik som säljer fotografier och posters med anknytning till Blekinge, Sidan är byggd på WordPress och Woocomerce.


Prylboden auktioner


www.prylbodenkna.se/auktion/

Prylboden auktioner är byggd med WordPress i grunden och Woocomerce är ombyggt till en auktionssida.


Prylboden Karlskrona


www.prylbodenkna.se

Prylboden Karlskrona är byggd med WordPress och innehåller bland annat en nyhetsblogg.